HollywoodRSS Hollywood

Bemutatják Jacko boncolási fotóit

2011. április 22. péntek 14:13 | Hollywood Ossza meg az iWiW-en Ossza meg a Facebook-on Ossza meg a Twitter-en
Új bírói döntés született: mégis bemutathatók lesznek a popkirály boncolásáról készült felvételek Conrad Murray május 9-én folytatódó perében.
Bemutatják Jacko boncolási fotóit

A korábbi döntéssel ellentétben mégis láthatja a Los Angeles-i esküdtszék Conrad Murray orvos perében a Michael Jackson boncolásáról készült felvételeket.

Az ügyet tárgyaló Michael Pastor bíró csütörtökön határozott úgy, hogy a védelem kérését elutasítva mégis bemutathatók lesznek a képek a május 9-én folytatódó ügyben.

Murray ügyvédei "drasztikusnak és irtóztatónak" tartják a fotókat, a bíró szerint viszont nincs szó erről. Pastor döntése értelmében a 2009 júniusában elhunyt popcsillag utolsó koncertpróbáinak képkockáit is levetíthetik.

Az ügyészség álláspontja szerint a felvételek bizonyítják, hogy Jackson jó egészségben volt, mielőtt gyógyszer-túladagolásban meghalt. A védelem viszont úgy véli, hogy az énekes kimerült és fáradt, adósságai miatt pedig kétségbeesett volt, ezért elképzelhető, hogy ő maga is extra adagot vett be a Propofol nevű altatószerből - következésképpen nem Murray kezelése okozta halálát.

Forrás: MTI

Címkék: michel jackson

Összesen 0 hozzászólás

A hozzászólások olvasói vélemények, nem a szerkesztőség álláspontját tükrözik!

Szóljon hozzá!

Név:
Rovat cikkek Rovat hozzászólások
Regisztráció
Belépés