BulvárRSS Bulvár

Saját asszisztenst kap a terhes Ördög Nóra

2014. március 21. péntek 12:21 | Bulvár Ossza meg az iWiW-en Ossza meg a Facebook-on Ossza meg a Twitter-en
Végig személyi asszisztens dolgozik a Szombat Esti Lázban Ördög Nóra (32) mellett.Mint ahogyan arról a Blikk beszámolt, a csinos műsorvezetőnő újra anyai örömök elé néz alig egy évvel első gyermeke, Mici születése után. A dolog pikantériája, hogy most nem lombikprogram keretein belül esett teherbe, amin még a műsorvezető is meglepődött.
Saját asszisztenst kap a terhes Ördög Nóra

Mint ahogyan arról a Blikk beszámolt, a csinos műsorvezetőnő újra anyai örömök elé néz alig egy évvel első gyermeke, Mici születése után. A dolog pikantériája, hogy most nem lombikprogram keretein belül esett teherbe, amin még a műsorvezető is meglepődött. Schiwert-Takács László, a műsor kreatív felelős szerkesztője boldogan mesélt arról, hogy az egész stáb azon dolgozik majd, Nóri és a születendő baba a legkomfortosabban érezze magát az április 5-én induló Szombat Esti Lázban.

– Az egész stáb nagyon boldog volt, amikor megtudtuk a hírt. Korábban már dolgoztam együtt Nórival, amikor Micit várta, és most sem tudtam elképzelni, hogy más vezesse a Szombat Esti Lázat. Nóri mellett végig egy személyi asszisztens dolgozik majd a műsorban, Karczagi Csilla lesz. Most egy sokkal modernebb műsorral készülünk a nézőknek, nem annyira a nagyestélyié lesz a főszerep, és azt gondolom, hogy a Nórit öltöztető stylist, Holdampf Linda számára is remek feladat lesz egy gyönyörű várandós kismama szebbnél szebb szettjeinek összeállítása. Biztos vagyok benne, hogy jó hangulatú lesz a műsor, az pedig külön öröm, hogy a műsorvezető babája is részt vehet a show-ban.

Forrás: blikk.hu

Összesen 0 hozzászólás

A hozzászólások olvasói vélemények, nem a szerkesztőség álláspontját tükrözik!

Szóljon hozzá!

Név:
Rovat cikkek Rovat hozzászólások
  • Kilenc évet kapott Eva Rezesová!
    Vendég 2014. szeptember 11. csütörtök 22:04

    Betartotta volna azt, amit a Kresz megenged, egy kicsit túl is lépi a megengedett sebesség...
  • Visszajöttek Bárdosék Amerikából
    Vendég 2014. augusztus 29. péntek 16:21
    Ez a házaspár úgy gyalázza a hazáját,és magasztalja Amerikát,hogy mind a több száz millió...
Regisztráció
Belépés